Over ons

Als ondernemer wilt u het beste voor uw bedrijf. Soms kan het verkrijgen van subsidies hieraan bijdragen. Echter, het aanvragen van subsidies kan een ingewikkeld proces zijn en het is niet altijd makkelijk om de juiste informatie te vinden. Gelukkig is Intersub er om u hierbij te helpen.

Subsidies voor ondernemers: Intersub als intermediair

Wij beschikken over uitgebreide kennis en expertise van de verschillende subsidiemogelijkheden. Ook begeleiden wij u graag bij het aanvraagproces.

Subsidies aanvragen met Intersub

Wij gaan verder dan alleen het geven van advies. Bij Intersub helpen wij u ook bij het daadwerkelijk aanvragen van de subsidies. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag compleet is en dienen deze vervolgens in bij de juiste instanties. Mocht het nodig zijn begeleiden wij u ook bij het tekenen van beroep of bezwaar indien subsidies niet toegezegd worden.

Subsidie Hoge Kosten Energie

Wanneer er aanvullende informatie nodig is of wanneer de subsidie wordt toegewezen, zullen wij hier samen met u voor zorgen dat dit in goede orde verloopt.

Belangrijk om te weten: er is een beperkt budget vrijgeven door de overheid voor deze subsidie. Zo beperkt u de kans op het mislopen van deze subsidie. Ook bespaart u tijd en moeite.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen met het aanvragen van deze en andere subsidies!

Ik wil meer weten Actuele subsidies