Veelgestelde vragen

Wat doet Intersub als het gaat om subsidies?

Intersub is dé intermediair die ondernemers verbindt met actuele subsidies. Wij beschikken over uitgebreide kennis en expertise van de verschillende subsidiemogelijkheden, en begeleiden u graag bij het aanvraagproces. Wij helpen u ook bij het daadwerkelijk aanvragen van de subsidies, en mocht het nodig zijn, dan begeleiden wij u ook bij het tekenen van beroep of bezwaar indien subsidies niet toegezegd worden.

Ja, Intersub kan u ook helpen met het aanvragen van innovatiesubsidies en duurzaamheidssubsidies. Wij beschikken over uitgebreide kennis en expertise van deze verschillende subsidiemogelijkheden, en begeleiden u graag bij het aanvraagproces.

Als subsidies niet worden toegezegd, kunnen specialisten van Intersub uw dossier oppakken en het proces begeleiden. Wij helpen u dan bij het tekenen van beroep of bezwaar.

De subsidie is bedoeld voor energie-intensieve bedrijven die in 2022 minimaal 7% van hun omzet hebben besteed aan energiekosten. Als u in aanmerking komt, kunt u een groot deel van deze kosten terugkrijgen.

Intersub kan u helpen bij het aanvragen van de subsidie door eerst contact met u op te nemen en vervolgens bij u langs te komen om de aanvraagprocedure te starten. Ook kunnen wij u informeren over de subsidie, de aanvraag indienen en monitoren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle aanvullende informatie wordt verzameld en dat de subsidie correct wordt toegekend.