Actuele subsidies

Ik wil meer weten!

Heeft u vragen? We horen graag van u! Onze klantenservice staat voor u klaar en helpt u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier:


TEK-regeling

Ontvang financiële steun en versterk uw bedrijf met de TEK-regeling!

Bent u een energie-intensieve mkb-onderneming? Heeft u moeite om de hoge energiekosten te dragen? Maak kennis met de Tegemoetkoming Energiekosten (TEK), een speciale regeling die uw bedrijf de broodnodige ademruimte geeft!

De TEK-regeling is ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen door een tijdelijke financiële tegemoetkoming te bieden. Als uw energiekosten minimaal 7% van uw totale omzet bedragen, komt u in aanmerking voor deze waardevolle steun. Het maakt niet uit in welke sector u actief bent – of het nu gaat om productie, fabricage, bouw of een andere energie-intensieve bedrijfstak – de TEK-regeling is er voor u!

Met de TEK-regeling krijgt u de kans om uw bedrijfsmodel toekomstbestendig te maken. Door de financiële lasten te verlichten, kunt u zich richten op groei, innovatie en het optimaliseren van uw energie-efficiëntie. Investeer in nieuwe technologieën, duurzame oplossingen en verbeter uw concurrentiepositie.

Let op: de TEK-regeling is tijdelijk, dus mis deze kans niet. Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en om uw aanvraag in te dienen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor uw bedrijf!

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen met het aanvragen van deze en andere subsidies!