Actuele subsidies

EIA-Subsidie

Bent u als bedrijf bezig met energiebesparing door middel van investeringen in gebouwen, apparatuur en processen? Dan kan de Energie Investeringsaftrek (EIA) subsidie wellicht een interessante optie voor u zijn. Bij Intersub kunnen onze subsidiespecialisten u helpen met het aanvragen van deze fiscale regeling en u alles vertellen over de voordelen hiervan.

Wilt u als investeerder start-ups ondersteunen met financiering, uw kennis, netwerk en ervaring?

Stimuleren van duurzame energiebesparing bij bedrijven via de EIA-subsidie

De EIA-subsidie is een financiële stimulans van de overheid die bedrijven ondersteunt bij het investeren in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, elektrificatie van processen en warmtepompen. Het doel van deze regeling is om bedrijven aan te moedigen om duurzame oplossingen te omarmen en zo bij te dragen aan een energiezuinige samenleving.

Hoe u een EIA-subsidie kunt aanvragen

De overheid is ervan overtuigd dat elke EIA-subsidie een directe bijdrage levert aan het verminderen van het energieverbruik en het bevorderen van energiebesparing. Als uw bedrijf actief bezig is met energiebesparing door middel van investeringen, dan is de EIA-subsidie wellicht iets voor u. Neem contact op met Intersub voor meer informatie over deze regeling en hoe wij u kunnen helpen bij het aanvragen ervan.

Wilt u als investeerder start-ups ondersteunen met financiering en uw kennis, netwerk en ervaring? Maak dan gebruik van de Seed Capital-regeling. Private, ervaren investeerders brengen expertise en kapitaal in, de overheid verdubbelt hun inleg. Zo ondersteunt de overheid innovatieve ondernemingen bij het verkrijgen van risicokapitaal.